Om Mr Norran

Mr Norran är Norrlänningen i förskingringen som längtar ”hem” till det riktiga vädret med skidåkning och snöbollskrig.:-)

Mr Norran har ett extremt stort behov av att konstant vara uppdaterad av allt som händer i webbvärlden – från sociala medier och ny teknik till information, kommunikation, marknadsföring och affärsutveckling. *puh*

Professionellt har Mr Norran bland annat startat upp och varit ansvarig för flertalet internetportaler. Han har alltid legat i framkanten av vad som är möjligt på internet och var en av de första i Sverige som använde bloggen som en varumärkesskapande och besöksdrivande kanal i företagssammanhang.

Förutom dessa utmärkta tjänster har Mr Norran även jobbat i tidningsvärlden med journalistik, projektledning och affärsutveckling på webben. *mycket passande för denna tjänst tycker Mr Norran och nickar bestämt på huvudet…* 🙂

I utbildningsväg har Mr Norran studerat projektledning och pedagogik på universitetsnivå. De eftergymnasiala studiernas år kan i dag räknas på fem och ett halvt finger. Ett tag funderade Mr Norran på att bli doktorand/forskare/ professor men det var roligare att omsätta teori i praktik (och han tjänade mycket mer pengar!).

Och ja – Mr Norran verkar tycka om att upprepa sitt namn…

Pssst… Heter du Anette Novak och jobbar som chefredaktör på Norran eller Lars Wahlberg, IT-chef på Norran, så kontakta mig när ni är redo för en intervju med mig!

 
Eder Mr Norran

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: